Transformation 2019

Photoshoot – del 2

Och ja, om träningsbilderna i camodress var en egoboost – vad var det då inte att se sig själv i den här röda läckerbiten?! Min första tanke – helt ärligt – när jag fick syn på serien med bilder i bikini? ”Jösses, jävlar. Det här måste jag göra nåt mer med.” (Och vad det ”mer” ska bli kommer jag att avslöja i nästa inlägg…)

img_8784
Photo by @anna.warn.portraits

 

img_8776
Photo by @anna.warn.portraits

 

img_8767
Photo by @anna.warn.portraits

 

Det tog några veckor att landa, smälta intrycken och återhämta krafterna. Komma igång att äta lite mer som vanligt. Ungefär som förra året var det lite svårt att fatta att det var över nu. Fritt fram att äta vad jag ville. När jag ville. Dessutom var jag ännu mitt uppe i några hektiska jobbveckor och behövde kämpa ännu ett tag innan det var dags för semester. Och när den semestern väl kom skulle jag bli varse att det är först när man tillåter sig att slappna av och reflektera som de egentliga känslorna och tankarna kommer fram… Stay tuned!

 

Hur går jag vidare härifrån?

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.