Vägen vidare

Första dagen på resten…

Ibland får man stanna upp lite och känna efter. Hur går jag vidare från där jag är nu? Mer av samma? Göra tvärtom?

Slutet på en tid – och en ny början

Fredag. Höst. Slut på sommaren och fitnessresan 2019 är ett minne och många fina foton. Bloggen har hittills kretsat mest kring träning och veckorapporter. Med ett klart mål för ögonen har det handlat om att kämpa, behålla fokus och leverera.

Nu går jag vidare och står inför många och stora förändringar, både privat och arbetsmässigt. Utmaningar som både känns kul, spännande och kanske lite jobbiga. Jag har ofta en förmåga att ta på mig lite för mycket och överskatta både min ork och tillgång på tid. Därför är planering och rutiner i fokus den här hösten, och jag tänker försöka prioritera så jag hinner med det som verkligen är viktigt.

Något som jag gärna vill försöka hinna med är mina två bloggar. Därför sänker jag ambitionsnivån litegrann och nöjer mig med lite kortare, snabbare formulerade inlägg som jag dessutom skriver lite enklare på telefonen. (Gärna samtidigt som jag gör nåt annat – dock inte kör bil…!)

Dagen idag

Efter en hel månad i princip utan träning och med en diet som lämnar en hel del övrigt att önska klev jag imorse på vågen. Mest för att ha en utgångspunkt och markera för mig själv att nu är ordningen återställd. Siffrorna visade 57,4 kg vilket var ganska förväntat. Men viktigare än alla siffror än känslan i kroppen. (Och just det kommer för övrigt att bli lite av ett tema nu framöver). Känslan av att vara tung, trött och utan energi. Viktigt att ha som referenspunkt. För just så mår många människor idag. Utan att riktigt veta varför eller förstå att det går att göra nåt åt. Och flera av dem kommer jag för övrigt att träffa på min nya arbetsplats.

Orsaken till min tillfälliga dipp är förstås att jag är mitt uppe i en flytt. Som jag dessutom genomfört på mina få lediga dagar senaste månaden parallellt med heltidsuppdraget i Västervik. Nya bostaden ligger nästan fyra timmars bilresa därifrån så det har blivit mycket pendlande. Men nu är nästan allt på plats (dock i en enda röra och inte uppackat) och jag är på banan igen. På programmet idag står djupdykning i flyttkartonger och senare ikväll ett efterlängtat träningspass på nya gymmet! Stay tuned!