Vardagsfunderingar

Bästa kaffet – av misstag!

När man tror man köper en vattenkokare…

I min iver att effektivisera vardagen tänkte jag spara in några sekunder på vattenkokning och köpte därför en riktig kettle. Reflekterade lite – med betoning på lite – över att den var trevligt lik en kaffekanna. Vem kan liksom få för mycket kaffe i sin närmiljö!?

Den uppmärksamme ser ju direkt att det alls inte är en kettle utan en alldeles äkta perkolator… Så kan det gå när man inte har koll! Så numera serveras överlägset gott kaffe till gröten. Varje dag. Hela tiden. Och jag överväger dessutom starkt att löpa linan ut vilken dag som helst och köpa mig en kaffekvarn för maximal njutning av koffeinet. Bara den är liten och minimalistiskt smidig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.