Vardagsfunderingar

Kyckling – tids nog…

I min serie Oundgängliga Köksmaskiner för Nutidsmänniskan har vi idag kommit till… CrockPot!

Den här regniga söndagmorgonen får nästa veckas matlådor preppa sig själva medan jag myser igång dagen med en stund på spikmattan, uppdaterar sociala medier och lägger en plan.

Planen innefattar mest lite oglamorös bokföring, fortsatt flyttkaosröjande men också lite funderingar inför kommande träningsupplägg. Jag är ju nybliven medlem på Parken Fitness i Fagersta och håller som bäst på att lära känna gymmet, maskinerna och min väg vidare inom träningen.

Lördagskvällens benpass (baksida) var ett maraton i leg curl (fanns hur många varianter som helst ju!) och till slut fick jag bryta av med lite bröstövningar. Avslutade med klassikern pullover och fick en tankeställare när jag kände exakt hur stel och dåligt syresatt hela bröstryggen är. För sanningen är ju att pullover mest känns som en stretchövning, och i mitt fall var den högst befogad. Men jag har en plan! Stay tuned…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.