Vägen vidare

Yoga!!!

Det tog sin tid – men nu är jag här! I en gruppträningssal för ovanlighetens skull.

Efter att ha inlett min vistelse i Fagersta med hårdkörning på gymmet tre kvällar gjorde jag idag nåt helt annorlunda. Jag avrundade min första dag på nya jobbet med ett yogapass. Istället för att kasta sig ut i måndagsträngseln bland maskinerna smög jag in i det dämpade ljuset. Och till lugn musik fick kroppen en helt annan genomgång. Av de stramande musklerna att döma var det välbehövligt…! Så nu blir yoga min grej på måndagar framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.