Vägen vidare

Fitnessresan 2020 – nu vet jag!

Du vet hur det är. När du tänkt på nåt länge. Funderat kring. Undrat över. Vägt för och emot. Så bara händer det…

Och nu vet jag!

Så bara händer det… Det kan vara nåt som du hör. En låt. Eller du ser nåt på Insta. Eller nåt som nån säger.

Jag låg tvärs över en bänk sent nu ikväll och körde pullover. La ner hanteln på bänken och satte ner rumpan på golvet för att vila. Vred huvudet åt höger. Och då såg jag. Där i halvmörkret i det till hälften upptända gymmet en fredagkväll vid nästan tio.

img_9396

Miljön och speciellt belysningen på Parken Fitness är lite utöver det vanliga. Visserligen är jag oftast där sena kvällar, men även dagtid känner man atmosfären. Det är inrett med olika ”rum” och med spottar som ger en lite cool nattklubbskänsla när man glider runt och försöker hitta bästa vinkeln för ännu en selfie. En vinkel där belysningen är snäll mot fredagströtta ansikten men grym på att plocka fram markeringar. Och de vinklarna finns.

9c0822cc-2b05-4151-9265-ab9f4382aca3-1

Den här speciella fredagkvällen såg jag deras yta med svarta ställningar (i brist på bättre ord kallar jag det så – finns säkerligen ett branschbegrepp…) komplett med rep och ringar för diverse halsbrytande fria övningar. Med öronen fulla av ”Rise of the Dragon Empire”, soft belysning och behagligt taggad efter ett bra hamstringspass såg jag mig själv posera där. I röd bikini. Och så var det kört.

img_8808

Det måste börja med en känsla

Första photoshooten hade jag en lite snäll look i ljusblått. Andra shooten lite hottare i rött. Tredje gången gillt då? Än så länge är det bara lösa fantasier och känslor, men jag vet ungefär åt vilket håll det går den här gången. Och det blir definitivt ännu bättre! Så nu ska jag samla ihop alla idéer och göra en plan.

Plan för träningen, plan för dieten och framför allt en plan för själva finaldagen. Den här gången på nytt gym och i nya omgivningar. Jag kör träningsupplägget på egen hand men kommer att ta hjälp av en PT en del pass. Det blir nytt för tredje fitnessresan. Jag styr dieten själv – rapporterar till mig själv och håller kollen. Det blir också nytt. Finaldagen blir sig lik med förhoppningsvis samma fotograf men nya stylister.

Jag behöver utmaningar, mål och gränser att överskrida

En bra rubrik och en fin sammanfattning. Jag tar med mig den till nästa blogginlägg när jag hunnit samla tankarna kring känslorna. Men det måste alltid börja med en känsla. Så är det.

 

 

img_9708

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.